Liv Ringström

Nu sliter vi oss loss från sjukstugan
God morgon! Idag har alla dom där timmarna gått och jag tror vi kan säga att sjukan är helt borta. Jag vill inget annat än att gå utanför dörren idag för man är helt knäpp i huvudet efter att ha suttit mer eller mindre inlåst i lägenheten och hoppats på att bli frisk fortare än fan.
 
Stephanie har iallafall åkt till skolan och kommer hem på måndag igen så denna helgen är det jag,mini och T. Planerna är inte många men det är väl för att T ska jobba lite under helgen och vädret inte varit det bästa dom senaste dagarna. Däremot ska jag försöka hinna med en kaffe med vännen, jag ska försöka förstå mig på lite kodningar och annat men det får bli när mini sover och till sist så ska jag väl kolla igenom fler inlägg att flytta över hit.
Jag är lite tveksam fortfarande även om det på ett sätt känns väldigt bra att blogga här. Det jag saknar är alla funktionerna, bland annat för bildhantering och inlägg som nouw hade men också bara en så enkel sak som att skapa sidor. Blogg.se har lite att komma ikapp med i just den delen men annars känns det som jag tidigare skrivit mer hemma och bra här.
Mirre - Sweetwords

Oh skönt att ta sig ut och vidare från sjukstugan nu är det jag som ska komma ikapp de andra två och jag hoppas att inte BQ blivit smittan. Samt sådär kände jag med i början, vissa grejer jag saknar med nouw och vissa grejer som blogg,se har bättre osv. Gillar att man kan skapa sin egen design här, men är man ingen haj på design så har ju både nouw och blogg.se bra funktioner på det. Dock så är ju de snyggaste teman på PRO där man får betala för, men jag har valt att göra det ändå för vill inte ha reklman på sidan, betalade för det på nouw med.

Gillade att nouw hade så man kunde göra kollage direkt i, men blogg,ses mobilapp är bättre enligt mig, nouws strula för mig rätt mycket.

man blir lite anonymare här på blogg.se, man framhävdes mera på nouw, men samtidigt de som vill besöka en gör ju det ändå, det är ju bara en siffra mindre på statistiken eg.

Så skulle man slå ihop dessa funktioner båda portalerna har och ta bort strulet som ofta var på nouw så skulle det vara en perfekt portal

Svar: Verkligen skönt att få bli lite människa igen, får hoppas ni blir bra och att de håller sig så!

Ja de är verkligen för och nackdelar med båda. Så jobbigt att man inte bara kan hitta stället som har allt haha! Ja jag funderar också på att skaffa PRO för att bli av med reklamen men får se , vill vara säker på att jag e här för att stanna först :)
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

Gillade inte på nouw att man fick notiferingar för precis allt på nouw man vart glad varje gång det stod och lös, nähä så var det att någon annan skrivit på någon annans blogg jag skrivit på

Svar: Åh de håller jag verkligen med om!
Liv Ringström

EVELINA

Vilken tur att sjukstugan verkar vara över! Hoppas ni får en bra helg nu, de brukar ju bli bra när man inte har alltför många planer utan kan vara lite spontan och göra det som man får lust med just för stunden :)

Svar: Ja det är riktigt skönt att det är över nu! Jo det blir ju det, oftast en massa också,hehe! Tack detsamma,kram!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress