Liv Ringström

Medusa 10 månader
Inlägget är publicerat från min tidigare blogg. 

Men hallå! Gissa vad, den här tjejen har utvecklats så himla mycket och hon ger oss inte en lugn stund! Hon har ju alltid varit en envis liten tjej och det är hon fortfarande, allt ska vara på hennes villkor men hon är också väldigt lätt att t ex ta med sig och för det mesta en nöjd tjej som älskar att klättra på allt hon hittar.

Hon har dessutom lärt sig vart systrarnas rum är så gissa vart hon ständigt kryper, haha! Ja dom får inte vara ensamma en minut om Medusa får välja för hon vill såklart vara med. Några ord, nej men en massa babbel är det allt, hon "pratar" ständigt, dock låter det som att hon försöker skälla på oss väldigt ofta men det får vi helt enkelt ta antar jag.

Hon är nyfiken, stark och modig. Hon har inga som helst problem att ställa sig mot tvbänken för att sedan släppa taget och bara stå där en liten stund, hon ska peta på allt och säger man AJA så får man bara en stort flin tillbaka.

Under en period har hon varit väldigt mammig, det har ibland varit lite jobbigt när man inte kunnat röra sig för att det bara har blivit skrik och tårar men det är ju också mysigt att ha en gosig liten tjej som bara vill hänga på min arm, självklart har pappa funkat lika bra om det behövts men att någon annan skulle komma nära verkade ibland omöjligt.

Åh lilla Medusa, snart är hon 1år.. Hur fort går inte tiden egentligen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress