Liv Ringström

Ja tack till en uppfräschning
Hallå, kan vi lägga några sekunder på mitt hår.. Och inte för att det ser bra ut utan för att jag behöver alla tips jag kan få för att rädda det! Det behövs både färgas och klippas men jag funderar på att kanske ha i någon annan färg än bara svart, det är ju jäkligt snyggt med grått men det jobbet som krävs vet jag inte om jag har tid eller ork för. Hur som så behöver det fräschas upp och göras iordning då jag har tofsar här och där efter en liten som dragit av det. Jag har hittat bilder på några frisyrer som jag kanske kan försöka mig på. Vi får se! 

Men nog om mitt hår, idag har det varit möte och BVC så det har varit fullt upp! Jag har dessutom haft min lillebror på besök som sedan fick agera barnvakt när jag var på det ena mötet. Efter allt sånt där fick jag bara ta några minuter i soffan för mitt huvud höll på att explodera, det har varit så nu i några dagar och jag vet inte om det är värmen eller om det beror på något annat men det blir så i perioder. 

Nu är det iallafall snart dags att plocka in barnen i bilen så vi kan hämta T och förhoppningsvis få lite käk idag också. Jag hoppas på att vi bara kan ta en så enkel sak som pizza för jag orkar inte ställa mig vid spisen och man får väl lov att ändra om lite i matschemat liksom, haha! 
Mirre - Sweetwords

Orkade inte heller göra något idag så jag gör ungsbakad kyckling bara schwwop schwoop på med lite kryddor och lök och lite sedan sköta sig själv i ugnen. Ja detta med hår är ett hel vetskap. Men kanske göra en varmare brun färg, så att det är lite mjukare övergång sedan om du vill göra det ljusare nån gång? Tycker du är fin

Svar: Åh vad gott de lät!
Mjo men är ju mycket för svart, å har nog alltid varit. Känner mig inte alltför bekväm i ljusare men kanske testar någon gång!
Liv Ringström

Johanna U

Tycker du är fin i håret, men alltid kul med förändring förstås! Behöver själv göra något med mitt hår, men vågar aldrig ;)

Svar: Åh tack men de e ganska slitet och tråkigt , behöver en frisyr liksom 😊
Liv Ringström

Elin

Åh Pizza såå gott!!

Svar: Ja men hade tur att få kinamat istället 😃 å de e ju inte helt fel heller:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress