Liv Ringström

Full fart med gå vagnen
Inlägget är publicerat från min tidigare blogg 

God morgon! Ja vi kör på det trots att klockan är lite mer än så. Vi kan väl börja med att ta upp hur jag avslutade förra inlägget, allt var så bra och jag skulle ha ny energi för ett tag... Vet ni hur det gick? Natten till tisdag så blev jag dålig, antagligen har magsjukan hälsat på + att Steph åkte på detsamma så vi har legat nerbäddade i soffan och kollat på barn-tv ihop. Vi hade tur att Medusa var så gosig igår för under den större delen av dagen låg hon bara och gosa/sov på mig.

Idag så är vi lite piggare tack och lov för det har vi en liten som är också så henne får man jaga runt i hela lägenheten, hon klättrar på allt och kryper överallt, hon ska dessutom smaka på allt hon hittar så ja det är inte en lugn stund här idag. Jag får vara glad över att hon var såpass lugn igår när jag mådde som sämst iallafall och nu får hon väl ta igen det,haha!

Hur som så har jag märkt att det inte bara är vi som varit liggande med någon typ av sjuka, känns som att allt och alla är dåliga nu så man får väl hoppas att skiten försvinner snart så man slipper det här, känns som att det bara går runt och runt här hemma.

_____

Vad säger ni för övrigt om min lilla tjej? Under påsk så var vi och hämta hem vagnen så hon kan träna på att gå. Hon går ju efter möblerar och annat hela tiden utan problem men tänkte att det kanske skulle bli svårare eftersom att denna rullar. Medusa tog tag i handtagen och vandrade iväg utan problem,haha! Å det märks att hon tycker det är kul, nu väntar jag bara på att hon ska våga släppa och gå, hon kan ju stå en kortare stund utan att hålla i sig i något så undra hur lång tid det tar innan hon tar några steg själv.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress