Liv Ringström

En känsla av sommar
Det får bli en liten glassbild för idag är det väder för glass! 
Godmorgon! Idag så vaknade jag av att solen lyste upp sovrummet och på bara någon sekund kändes allt jäkligt bra. Vi tog oss upp, körde T till jobbet och sen fortsatte jag till skolan med Steph innan jag tillslut kunde parkera bilen hemma. Ute är det så jäkla skönt, det är varmt, soligt och vindstilla och jag fick sommarfeelings direkt ( ja vi hoppar över våren en sekund ) Jag hade kunnat tillbringa mycket tid ute idag men riktigt så blir det inte för det ska grejas, Steph ska hämtas, mat ska lagas, pappa kommer på besök och sen ska T hämtas , vips så har hela dagen gått. Vi får väl hoppas vädret håller i sig i några dagar så att man kan få njuta av det någon dag! 

Hur som så hade jag en extrem tur när jag kom hem för vid porten bredvid min stod en bil ifrån röda korset så jag kunde inte annat än att fånga dom och fråga om dom ville ha med sig några kassar kläder, jag rensade ju för ett tag sedan och efter det har 4-5kassar stått fyllda med kläder och bara tagit upp plats. Dom tog iallafall med sig grejerna så nu kan man röra sig lite i klädkammaren igen, tyvärr har jag ännu mer att gå igenom men det tänker jag inte göra nu. 

En annan kul sak är att jag fick en notis på instagram, ännu en gång är en av mina bilder med i tidningen. Det är absolut ingen speciell grej så men lite kul, vår tidning Ttela har en hashtag man kan använda sig av på instagram #thn7dagar och om man använder den så plockar dom sedan ut 1 bild ifrån några konton som dom placerar i tidningen. Det har verkligen inget med antal följare och liknande att göra utan tycker dom att bilden passar och är ifrån Trollhättan så blir den utvald och jag har haft några stycken där. Lite kul sådär! Är det fler som har något liknande i sina tidningar? 

Iallafall, jag hoppas att ni får en fin dag för det ska jag ha trots en massa måsten som ska hinnas med! 


Hanna Karlsson

Åh mums! Glass är gott. :-)

Svar: Verkligen!
Liv Ringström

Cassandra

Så himla gott med glass! :D

Svar: Att de äR!
Liv Ringström

MALIN

Såååå gott med glass! Hoppas sommaren snart är här! Kram

Svar: Ja, nu vill jag ha värme och sol!
Liv Ringström

ullie

man blir jätte glad så är det . alltid roligt att va me i tidningen grattis va kul
så skönt att rensa o bli av me saker de kommer o hämtar i fall man ringer här me o i bland lägger vi i en sån där grön tunna men ja huvudsaken det kommer till användning

Svar: Jamen precis! Tycker verkligen de är bra att de kommer till användning, var ju grejer med prislappar oxh annat också så hoppas någon blir glad!
Liv Ringström

Johanna Utterberg

Åh så härligt att vakna till sol!

Svar: Så skönt att börja dagen så👌🏻
Liv Ringström

ISA

åh vågar man hoppas att våren ska stanna nu!? så underbart :))

Svar: Åh jag är tveksam,haha! Jag vill verkligen men vädret verkar pendla fortare än fan här :O
Liv Ringström

M O A

Mums va gott!

SV: Ja, verkligen supermys man får ta vara på sådana kvällar! :D

Svar: Verkligen!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress