Liv Ringström

Bästa dejten i hela hennes liv

Vet ni vad, påsk är över och godiset uppätet. Idag är sista lediga dagen innan skolan drar igång igen, innan vardagen knackar på dörren. Vi hade inga stora planer för dagen eftersom att vi lämnade E igår och ja mini inte är helt hundra. Men mitt i allt detta så kom jag på att fan både T och Steph är lediga och hemma nu och när Steph fyllde år önskade hon sig en dejt med T så hon fick ett presentkort på biobiljetter, hur perfekt?! Så vi bokade biljetter till den nya smurfarna och T fick överraska henne vilket hon verkligen uppskattade.

Efter bion så ringde hon mig och var jätteglad och sa att det var den bästa dejten hon varit på i hela hennes liv.

Sen kom dom inte hem förrens alldeles nyligen för dom hade åkt iväg och köpt en glass och grejer också och fortsatt sin dejt medans jag låg hemma med min lilla sjukling som bara sov. Steph var riktigt nöjd och då är jag det också, jag är dessutom så jävla glad över T som är världens bästa pappa & bonuspappa och gör såna här speciella saker för tjejerna.

Vi har trots vår lilla sjukling haft ett bra lov, en rolig påsk och ett bra avslut innan vardagen drar igång så nu ska jag nog ha ny energi för att orka med några veckor till innan det blir lov igen, haha!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress