Liv Ringström

Valborg
Hallå! Nu kan jag äntligen sätta mig ner och bara vara en stund för under helgen har det varit allt annat än lugnt. Igår var vi ju vid leklandet och idag åkte vi först ut en sväng och försökte ta några bilder på tjejerna, det gick väl sisådär då allihop var i andra tankar men jag hoppas att det blivit några iallafall, får kolla igenom när jag har tid och ork. 

När kvällen kom så åkte vi till ett litet ställe i närheten av oss där vi skulle kolla på brasan som tände, det blev även lite ponnyridning och annat kul. Jag vet inte riktigt hur man firar valborg och har väl egentligen aldrig gjort det men att komma ut lite och kolla på en brasa kan ju aldrig skada. Hur firar ni? 

Elina har åkt hem till sin mormor, Steph och Medusa sover och ja, nu kan jag som sagt äntligen ta det lugnt. Imorgon har vi bestämt oss för att vi bara är hemma och samlar lite energi för en ny vecka! 
Dyker ner i bollhavet
Gissa om man är seg i huvudet nu! Idag åkte vi till leklandet tillsammans med min bror och hans familj. Medusa fick prova på bollhavet för första gången och verkade riktigt nöjd, även rutschkanan gick hem. Dom stora tjejerna var väl runt överallt och ingenstans under timmarna vi var där, jag antar att även dom godkände det.

Efter leklandet så var man helt slut, allt ljud och allt folk ger en hjärnsläpp men vi lyckades ta oss till hemmakväll för att köpa lite godis och sen hem för att laga mat och äta. Jag hade gärna lagt mig en stund i soffan och bara slocknat till en stund men det går inte, inte än iallafall men jag räknar med att det blir en tidig natt för oss alla, haha! 

Imorgon hoppas jag att vi ska komma iväg och kolla när dom tänder en brasa för det är väl ändå valborgsfirande. Har ni några planer för imorgon? 
Ja tack till en uppfräschning
Hallå, kan vi lägga några sekunder på mitt hår.. Och inte för att det ser bra ut utan för att jag behöver alla tips jag kan få för att rädda det! Det behövs både färgas och klippas men jag funderar på att kanske ha i någon annan färg än bara svart, det är ju jäkligt snyggt med grått men det jobbet som krävs vet jag inte om jag har tid eller ork för. Hur som så behöver det fräschas upp och göras iordning då jag har tofsar här och där efter en liten som dragit av det. Jag har hittat bilder på några frisyrer som jag kanske kan försöka mig på. Vi får se! 

Men nog om mitt hår, idag har det varit möte och BVC så det har varit fullt upp! Jag har dessutom haft min lillebror på besök som sedan fick agera barnvakt när jag var på det ena mötet. Efter allt sånt där fick jag bara ta några minuter i soffan för mitt huvud höll på att explodera, det har varit så nu i några dagar och jag vet inte om det är värmen eller om det beror på något annat men det blir så i perioder. 

Nu är det iallafall snart dags att plocka in barnen i bilen så vi kan hämta T och förhoppningsvis få lite käk idag också. Jag hoppas på att vi bara kan ta en så enkel sak som pizza för jag orkar inte ställa mig vid spisen och man får väl lov att ändra om lite i matschemat liksom, haha!