Liv Ringström

Medusa 3 månader

Oh shit så stor hon blir! Var i måndags för att väga och mäta henne, 5240g och 58cm , liksom vad hände med min lilltjej på 3194g och 46cm?

Vaccinet har hon tagit , blev några tårar men sen stensomna hon och hon sov fram tills idag, vi har nästan fått väcka henne för att hon ska äta sen i måndags men nu är hon pigg. Jag är glad att hon bara blev lite varm och sen sov bort än att hon skulle ligga och gråta / må dåligt som jag har hört att andra barn gjort.

Hennes utveckling annars då? Jo hon har ju länge snurrat från mage till rygg och tror även att hon snart vänder från rygg till mage, hon är väldigt rörlig så är perfekt att ha henne i badkaret för där brukar jag hålla under huvudet och lite ner mot axlarna sen får hon flyta runt i vattnet och kan plaska så mycket hon vill! Väldigt uppskattat! Hon har även under en tid nu varit väldigt med och greppat våra händer/ fingrar samt föremål vi håller fram och självklart försöker hon äta upp allt hon får tag i haha. Hennes navel har blivit som den ska vara, hon hade nämligen en bit ifrån navelsträngen kvar så BVC penslade något så tog det några veckor så var den normal, Stephanie var så glad att den var så fin nu hehe. 

Jag tror jag minsann hört ett riktigt skratt också, detta var ju då när jag om ur duschen så hur jag ska tolka det vet jag inte riktigt, var hon glad att se mig eller såg jag bara så galen ut hahah. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress