Liv Ringström

SAMARBETA
Livringstrom.se är en blogg som drivs av mig, Liv Ringström. Vid sidan av bloggen så har vi även min instagram livringstrom. Både blogg och instagram handlar mycket om familjeliv, bonusfamilj men också mycket av mitt intresse för att skapa på olika sätt. Då ett av mina intressen är att fotografera så bjuds det på många vardagsbilder men också fotografier jag lagt ner mer kärlek i.
Jag tycker det är jättekul med ett bra samarbete så därför tackar jag endast ja till dom samarbeten jag trivs med, passar mig, bloggen men också mina läsare. Har du något förslag du tror passar oss så maila gärna det så svarar jag där så snart jag kan. 

Vid mina samarbeten så märker jag alltid ut tydligt att det är ett samarbetsinlägg och om det ev. innehåller reklamlänkar. Jag och samarbetspartnern diskuterar ihop ett upplägg som passar oss båda. Jag fotograferar eget bildmaterial om möjligheten finns, skriver en text med innehåll av länkar som jag sedan låter partnern godkänna om så önskas innan jag publicerar inlägget som sedan delas på mina andra sociala medier.

Tävlingar och rabattkoder är något som ofta uppskattas och är kul att få dela med mina läsare, så var inte blyga!
Jag är medlem i Influencers of Sweden , använder mig av Coolcompany vid fakturering. 
Kontakt. LR.blogg@hotmail.com  . Facebook . Instagram .  Portfolio .
Tidigare och pågående samarbeten tillsammans med:
Twistshake, smartphoto , funidelia , skapamer , Libero , sexleksakeroutlet , Mizzy , Idiwa , mfl.
Ambassadör för Galerie.se
Powered by Jasper Roberts - Blog