Liv Ringström

Medusa 6 månader

14 december blev Medusa 6månader och det är enligt mig helt galet! Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort som den gjort.

Iallafall så är det mycket som hänt, Medusa är väldigt stark och sitter nu upp efter många om och men, det har varit svårt att få henne att sitta då hon alltid spänt hela kroppen för att istället stå upp men riktigt så långt har vi inte kommit ännu, hehe! Hon testar även mer riktig mat och verkar uppskatta det, ja allt förutom ägg då. Jag får dessutom inte ha något i fred längre för hon försöker norpa åt sig allting hon kan få tag i så nu får man hålla hårt i grejerna, speciellt i maten för den ska hon verkligen ha. Det märks att hon utvecklas i allt hela tiden och det är så kul att se, undra vad hennes nästa steg blir.

Idag var vi även på BVC för att väga och mäta samt träffa läkaren för en rutinkoll. Allting var bra och idag väger hon6685g och är 64,2cm lång med ett huvudmått på 43cm . Hon följer kurvan jättebra och allting såg fint ut annars, min bebis är godkänd!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress